Hanni: "Ik voetbal héél graag"

DONDERDAG, 27 JULI 2017, 10:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni verlengde na zijn vakantie zijn contract bij RSC Anderlecht. Iets waar hij niet lang moest over nadenken: "De club heeft de eerste stap gezet om mijn huidige verbintenis op te waarderen, we zaten direct op één lijn." Met de Champions League die eraan komt staat de aanvaller een nieuwe uitdaging te wachten: "Ik voetbal héél graag."

"Maar ik voetbal niet alleen voor mijn plezier", gaat Hanni verder, "Ik wil persoonlijke doelen realiseren, prijzen pakken. Elk duel dat ik aanga op het veld wil ik winnen. Daarin ben ik het eens met de trainer: het belangrijkste is winnen. Hoe je dat doet is steeds minder om minder belangrijk. De coach zegt dat ook, het voetbal is veranderd. Weiler heeft ons ingeprent dat je slimmer moet zijn dan de tegenstander en zijn zwakheden moet uitbuiten. Hij staat er ook op dat we in een match niet altijd hetzelfde doen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.