Vertrek Mile Svilar niet langer onbespreekbaar voor bestuur

MAANDAG, 31 JULI 2017, 06:07 - tvd
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Als een club voldoende geld op tafel legt en instemt met een hoog doorverkooppercentage, mag Svilar weg. Met die veranderde opstelling hoopt het Anderlechtbestuur de Svilars te doen inzien dat hij het op Anderlecht nog niet zo slecht heeft. Bij paars-wit geloven ze namelijk niet dat Svilar elders nu al betere voorwaarden kan krijgen.

Mile Svilar en vooral zijn entourage zijn niet tevreden met de huidige situatie van de beloftevolle doelman bij Anderlecht. Ze hadden erop gerekend dat Mile Svilar dit seizoen titualaris zou zijn bij paars-wit, maar René Weiler vindt hem daarvoor nog te groen achter de oren.

Hoewel Anderlecht echt wel toekomst ziet in Svilar, lijkt zijn geduld op te zijn en weigert het jeugdige talent voorlopig bij te tekenen. Daarom stemt Anderlecht dus onder strikte voorwaarden in met een verkoop, maar hoopt op die manier Svilar te overtuigen om zijn carrière in Brussel verder uit te bouwen.

Slachtoffer van de situatie is Davy Roef, want onder deze omstandigheden mag hij niet vertrekken, terwijl hij eigenlijk keeper op overschot is en er interesse voor hem is.
 



anderlecht-online forum