Vanden Stock: "Ja, ik ga naar Charleroi"

VRIJDAG, 11 AUGUSTUS 2017, 20:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Komende zondag, vieren Roger Vanden Stock en zijn vrouw Kiki, kun 75ste verjaardag. Maar geen sprake van dat dat ook zondag zal gevierd worden. Zondag speelt RSC Anderlecht op Mambourg om 18u en de voorzitter is niet van plan om die wedstrijd te missen. "Ja, ik zal aanwezig zijn op Charleroi", zegt Vanden Stock. 

"We zullen dat maandag wel vieren. Je mag er gerust van zijn dat voetbal primeert in ons leven. Maar dat weerhoudt er ons niet van om van elkaar te houden ", voegt de voorzitter er lachend aan toe.

Bovendien was het koppel afgelopen maand juni ook 50 jaar getrouwd. Met de tijd is Kiki, de steun en toeverlaat geworden van de voorzitter.  "We hebben vele overwinningen gekend", legt Vanden Stock uit, "Maar we hebben ook moeilijke momenten gekend. En tijdens die momenten ben je alleen thuis met je vrouw, en heb je steun nodig. Die heb ik steeds van haar gekregen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.