Vanden Borre: "Ik zal terugkeren"

WOENSDAG, 16 AUGUSTUS 2017, 07:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anthony Vanden Borre zijn avontuur in Congo draaide uit op een sisser. Vanaf het begin werd hij niet aanvaard in de kleedkamer van TP Mazembe, toch beschouwt hij het avontuur niet als vruchteloos, hij leerde er immers het thuisland van zijn mama kennen. Vanden Borre blijft ook niet bij de pakken neerzitten: "Ik zal terugkeren."

"Ik zit nog niet volledig op mijn niveau, er is al één kilo af, nog vier te gaan om opnieuw op mijn gewicht van bij Anderlecht te staan", geeft Vanden Borre toe, "Ik hou teveel van voetbal om nu al te stoppen, ik ben dus vastbesloten om terug te keren. Ze zeggen nu dat ik dood en begraven ben. Wacht maar af, geef mij twee maand om opnieuw op niveau te komen."

Vanden Borre denkt ook al aan zijn verdere toekomst, hij heeft de droom om ooit jeugdtrainer te worden nog niet opgegeven. "Ooit zal ik jeugdtrainer worden. Ik wil de jongeren begeleiden en hen raad geven. Maar dat is iets voor binnen vijf, zes jaar. Nu focus ik mij op mijn terugkeer, ik ben een competitiebeest. Voetbal zit mij in het bloed. En als ik sommige rechtsachters bezig zie, ben ik zeker nog niet opgegeven."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.