Suning Cup: Anderlecht zeker van finale na ruime winst

DONDERDAG, 17 AUGUSTUS 2017, 15:21 - Garrincha

JEUGD De U17 hebben ook hun tweede wedstrijd op de Suning Cup International Youth Tournament met ruime cijfers gewonnen. Tegen FC Keulen werd het 5-0. Door deze zege is Anderlecht al zeker van een plek in de finale.

Tegen hun Duitse leeftijdsgenoten leidde Anderlecht aan de rust al met 4-0.  Loic Masscho (foto), Jérémy Doku, Antonio Zacarias en Andy Nsumbu zorgden voor de doelpunten. In de tweede helft legde Ryan Hannach de eindstand vast na een prachtige actie van Doku. Gisteren won Anderlecht al met 3-0 tegen Kashima Antlers uit Japan.

Overmorgen volgt een rustdag met een culturele uitstap en vrijdag staat de laatste groepswedstrijd tegen organisator Jiangsu Suning op het programma. Die wedstrijd heeft geen belang meer: na de twee overwinningen is Anderlecht al zeker van de finale. Daarin speelt het zondag tegen Inter Milaan, dat ook al zeker is van groepswinst.