Webpoll: Beoordeel de transferperiode

VRIJDAG, 1 SEPTEMBER 2017, 15:02 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Er is zonet een nieuwe webpoll online gebracht. Hierin polsen we naar jullie gevoel over de voorbije transferperiode. Youri Tielemans vertrok, Sven Kums kwam in de plaats. Daarnaast bleven Dendoncker, Kara en Teodorczyk, waarvan gevreesd werd dat ze zouden vertrekken. Anderlecht huurde ook een hele reeks spelers, waaronder Sels en Onyekuru.

Daarnaast werden ook een aantal aankoopopties gelicht. Op de slotdag van de transfermarkt, kwam er nog een verdediger bij, namelijk Josué Sa. Vooral in de laatste weken van de mercato, gebeurden er nog opmerkelijke dingen, zoals de slaande ruzie met Svilar en zijn vertrek naar Benfica.  Een handig overzichtje van inkomende en uitgaande transfers kan onderaan de spelerspagina gevonden worden.

In de vorige webpoll polsten we naar de noodzaak voor een mobiele applicatie. Slechts 25% gaf aan een eventuele app niet te gebruiken, 75% zou de app wel gebruiken, waarvan meestal samen met de bestaande desktop en mobiele site. We zullen de haalbaarheid van een applicatie intern evalueren. We houden jullie hierover alvast op de hoogte!
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.