Beric: "Kijk ernaar uit om Champions League te spelen"

VRIJDAG, 1 SEPTEMBER 2017, 20:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze namiddag werden de laatste twee nieuwe aanwinsten Robert Beric en Josué Sa voorgesteld. Beric sukkelde de laatste twee jaar met blessures maar zegt nu volledig fit te zijn en klaar te zijn voor zijn avontuur bij RSC Anderlecht. De Sloveen krijgt het rugnummer 36 bij RSC Anderlecht. HIj gaf meteen ook mee dat de beruchte tweet van een vals account kwam. 

"De problemen zijn voorbij", refereerde Beric naar zijn voorbije blessures, "Mijn knieproblemen zijn achter de rug en ik heb het afgelopen seizoen ook meer kunnen spelen. Nu is het aan mij om mij bij Anderlecht in te passen in hun manier van spelen."

Beric is gehaald om de concurrentie aan te gaan met Lukasz Teodorczyk: "Maar het is de coach die zal beslissen wie er zal spelen. Ik zal me sowieso voor de volle 100% geven en hopelijk kunnen we de titel van vorig jaar velengen."

De Sloveen heeft alvast de wedstrijden in de Champions League met stip in de agenda staan: "Europa League heb ik al gespeeld, maar nog geen Champions LeagueIk kijk ernaar uit om te mogen aantreden in de grootste voetbalcompetitie."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.