Van Holsbeeck: "Gaan contract Dendoncker verbeteren"

VRIJDAG, 1 SEPTEMBER 2017, 21:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De zomermercato zit erop en Leander Dendoncker is nog steeds een speler van RSC Anderlecht, ondanks dat hij zelf aangaf dat hij weg wou. Momenteel vertoeft Dendoncker bij de Rode Duivels, waardoor hij nog niet met paars-wit rond de tafel heeft kunnen zitten. 

"Ik heb nog niet met Dendoncker gesproken sinds hij bij de Rode Duivels zit", zegt Herman Van Holsbeeck, "Eens hij terug is hoop ik dat we dit als volwassen mensen kunnen uitpraten. We gaan in ieder geval zijn contract opwaarderen, dan is het aan hem om de knop om te draaien en volgens mij is hij daar professioneel genoeg voor. Van een opstapclausule is in ieder geval geen sprake, ik heb zo nog alle vijf op een rij hoor."

"Hij is altijd eerlijk geweest over het feit dat hij een transfer wou en dat vind ik klasse. Binnen enkele weken krijgt Leander de kans om zich te tonen in de Champions League. Hij zal niet veel clubs vinden die zo meedenken met de carrière van een speler als Anderlecht", aldus de general manager.

Van Holsbeeck geeft wel toe dat er gesprekken geweest zijn met AS Monaco over een transfer van Dendoncker: "Maar Tielemans was onze beste voetballer en hij zit al bij Monaco op de bank. Nu Fabinho ook nog steeds een speler van AS Monaco is, was de kans groot dat ofwel Dendoncker ofwel Tielemans in de tribune ging belanden."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.