D-day Najar: 100 procent meetrainen of operatie

MAANDAG, 4 SEPTEMBER 2017, 06:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Andy Najar hervat vandaag opnieuw de groepstrainingen. Deze keer is het erop of eronder voor de Hondurees: verteert hij de training niet goed, dat dreigt een operatie en is hij out tot nieuwjaar.

Najar blesseerde zich in maart aan de hamstrings tijdens een interland met Honduras. Aanvankelijk zou hij twee tot drie weken out zijn, maar de rechterflankspeler is nog steeds op de sukkel. Eind juni speelde hij eens mee in een oefenduel tegen Oudenaarde en hij was toen meteen de beste man tussen de lijnen. Maar Najar verteerde dit duel slecht en hij moest opnieuw revalideren.

Vandaag hervat Najar opnieuw de groepstraining en hij zal dit doen aan dezelfde intensiteit dan zijn ploegmaats. Als het weer niets wordt, dan dringt een operatie zich op. In det geval staat Najar 2,5 maanden aan de kant en zal hij voor nieuwjaar niet meer in actie komen. Voor de terugronde zou hij dan klaar moeten zijn. Wordt de operatie uitgesteld, dan dreigt het hele seizoen in gevaar te komen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.