Belgische U17 derde op Syrenka Cup

MAANDAG, 4 SEPTEMBER 2017, 16:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De Belgische U17 zijn derde geëindigd op de Syrenka Cup in Polen. Met Loic Masscho, Halim Timiassi, Mathis Suray (foto) en Yari Verschaeren namen vier spelers van Anderlecht deel. Ook Lars Dendoncker, broer van Leander en spelend voor Club Brugge, is erbij.

De jonge Belgen wonnen hun eerste wedstrijd tegen Oezbekistan met 4-1. Verschaeren en Suray begonnen in de basis, maar werden beiden vervangen: Verschaeren na 51 minuten, Suray na 64 minuten. Timassi viel in na 51 minuten. Masscho bleef op de bank. Suray scoorde het derde Belgische doelpunt.

In hun tweede wedstrijd gingen de Belgen met 4-1 de boot in tegen Polen. Masscho en Timassi speelden de hele wedstrijd. Verschaeren viel in na 57 minuten en Suray bleef op de bank.

In de derde en laatste wedstrijd wonnen de jonge Duivels met 2-0 tegen Roemenië. Masscho speelde de hele wedstrijd. Verschaeren werd vervangen na 65 minuten en Suray na 77 minuten. Timassi kwam niet van de bank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.