Geen WK voor Hanni, Kara laat gouden kans liggen

WOENSDAG, 6 SEPTEMBER 2017, 06:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Algerije verloor gisterenavond in de WK-kwalificatie met 0-1 van Zambia en is uitgeteld voor het WK. Sofiane Hanni bleef de hele partij op de bank. Na vier wedstrijden telt Algerije amper één punt. Nigeria en Zambia strijden om het WK-ticket in de Afrikaanse groep B.

Senegal speelde 2-2 gelijk tegen Burkina Faso. De Senegalezen, met Kara Mbodj de hele partij op het veld, slikte de gelijkmaker in de 89e minuut. Ze lieten zo een gouden kans liggen om over Burkina Faso en Kaapverdië naar de leiding te springen in Groep D. Senegal telt nu vijf punten. Dat is er één minder dan het leidersduo en één meer dan Zuid-Afrika. Senegal moet nog tegen Kaapverdië en Zuid-Afrika op de laatste twee speeldagen.

In Groep E staat het Egypte van Trezeguet er het best voor om naar het WK te gaan. Het won met 1-0 tegen Oeganda en wipt zo over hen naar de leiding met negen punten. Trezeguet viel in na 71 minuten. Ghana, dat zonder Frank Acheampong met 5-1 won van Congo-Brazzaville, telt vier punten achterstand. 



anderlecht-online forum