"Hopelijk alle hoofden leeggemaakt nu transferperiode gedaan is"

VRIJDAG, 8 SEPTEMBER 2017, 15:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de interlandbreak is het straks weer tijd voor competitievoetbal. Na de magere vijf op vijftien moet Anderlecht straks de drie punten pakken. Dat beseft ook Uros Spajic. "Enkel als we ons niveau halen en winnen, kunnen we met vertrouwen naar München afreizen."

"Straks zullen we zien of de interlandpauze ons goed gedaan heeft", vertelt Spajic in Het Nieuwsblad. "Er heerst een gezonde spanning in de kleedkamer. We beseffen dat het hoog tijd is dat we nog eens winnen. De kloof met Club Brugge bedraagt al tien punten."

Een ander verschil met de vorige vijf speeldagen is dat de transferperiode nu voorbij is. "Ik hoop dat iedereen intussen zijn hoofd heeft leeggemaakt en we weer naar ons beste niveau kunnen toegroeien", aldus de verdediger.

Zeker volgende dinsdag tegen Bayern München zal dat nodig zijn, al vindt Spajic de wedstrijd tegen Lokeren belangrijker. "Zelfs al zorgen we in München voor een mirakel, als we tegen Lokeren niet winnen, betekent dit niets. Het kampioenschap is het belangrijkste, dat beseft iedereen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.