Thelin debuteert met doelpunt en drie assists

ZONDAG, 10 SEPTEMBER 2017, 10:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Isaac Kiese Thelin heeft zijn debuut voor Waasland-Beveren niet gemist. De Zweedse spits was samen met Ryota Moriako de grote uitblinker in de 5-1-overwinning tegen Eupen. Hij zorgde voor drie assists en zette tussendoor een strafschop om.

Bij het tweede Beverse doelpunt legde Thelin de bal met het hoofd panklaar voor Morioka die in één tijd kon binnen tikken. Bij de 3-0 controleerde hij een dieptepass, kapte even terug, legde breed op Morioka en die trapte van buiten de baklijn voorbij de Eupense doelman.

De 4-1 scoorde Thelin zelf. Na een fout op Mmaee ging de bal op de stip. Thelin stuurde Van Crombrugge naar rechts en trapte links laag in doel. In de extra tijd profiteerde Thelin van ruimte op de rechterflank om een voorzet mooi op het hoofd van Mmaee te schilderen. Die knkite de 5-1 binnen.

Net als Thelin speelde Davy Roef de hele wedstrijd. Helemaal goed zag hij er bij het doelpunt van Eupen echter niet uit.

Bekijk hier de assists en het doelpunt van Thelin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.