Neuer kent Anderlecht niet

MAANDAG, 11 SEPTEMBER 2017, 19:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kapitein en doelman van Bayern München, Manuel Neuer, was present op de persconferentie van de Duitse club naar aanleiding van de Champions League wedstrijd van morgen. Neuer gaf toe dat hij de spelers van Anderlecht nog niet kende, maar dat hij dat tegen morgenavond wel zou weten. Bovendien wil Bayern het verlies tegen Hoffenheim, afgelopen weekend, rechtzetten tegen Anderlecht. 

"We moeten nu opletten dat we tegen Anderlecht niet dezelfde fouten maken", komt Neuer terug op het verlies van afgelopen weekend, "Het is nu ook niet dat we alles direct negatief moeten bekijken omdat we één wedstrijd verloren hebben. We moeten morgen dominant zijn en efficiënt aan de wedstrijd beginnen zodat we vlug op voorsprong komen. Het is aan ons om de defensie van Anderlecht uit verband te spelen met snelle combinaties."

Bayern heeft nog niet de tijd genomen om paars-wit te analyseren, maar daar maakt de kapitein zich geen zorgen om: "Als morgen het eerste fluitsignaal klinkt zal ik wel weten welke speler van Anderlecht ik in het oog moet houden."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.