"Proberen om beter te doen dan 0 op 18"

MAANDAG, 11 SEPTEMBER 2017, 19:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er staat RSC Anderlecht morgen een zware wedstrijd te wachten tegen Bayern München, dat beseft ook Herman Van Holsbeeck. Toch hoopt paars-wit het beter te doen dan de 0 op 18 van Club Brugge: "Als zitten we in een heel zware groep", aldus de general manager. 

"We beseffen dat het moeilijk wordt morgen, we spelen tegen een ploeg die favoriet is om het kampioenenbal te winnen", is Van Holsbeeck eerlijk, "Maar we zijn nu waar onze ambitie lag, terug spelen in de Champions League."

"Als we onze groep vergelijken met die van Club een jaar geleden, is er een duidelijk niveauverschil. We spelen tegen drie ploegen van internationaal niveau, toch willen we beter doen dan de 0 op 18 van Club Brugge vorig jaar. Ik hoop dat onze groep morgen tonen dat we onze plaats in de Champions League waard zijn. We moeten morgen vooral proberen te profiteren van de ruimte die we misschien krijgen.''
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.