"Anderlecht moet niet altijd domineren"

MAANDAG, 11 SEPTEMBER 2017, 19:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler snapt de hele heisa rond Sven Kums en het slechte voetbal van Anderlecht niet. De Zwitser was dan ook zichtbaar geïrriteerd tijdens de persconferentie. Hij herhaalde nog eens  dat paars-wit niet altijd dominant moet spelen maar ook moet verdedigen en counteren. 

Over hoe hij de wedstrijd morgen tegen Bayern München gaat aanpakken wou Weiler ook niet teveel kwijt. Als snel gaf hij de fakkel van de persconferentie door aan Sofiane Hanni. 

VTM-nieuws vroeg de coach hoe hij dacht over de hele affaire rond Sven Kums en het was duidelijk dat het de Zwitser duidelijk op de zenuwen begint te werken.

"Kums is een speler als een anderen. Het is aan mij om de spelers te vormen en over hen te oordelen. Ik bekijk dagelijks hoe ze presteren en zich gedragen. En uiteindelijk is het ook ik die zal bepalen wie er speelt. Ik stel de elf beste spelers op die bij de tegenstander passen. Ik snap dus helemaal niet waarom daar zoveel discussie rond geweest is", was Weiler duidelijk.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.