Dropt Weiler Kums meteen in basiself?

DINSDAG, 12 SEPTEMBER 2017, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN René Weiler staat bol van de verrassingen en hij lijkt het weer te gaan doen: waar hij eerst Sven Kums wilde thuis laten van München, denkt de coach er nu sterk aan om hem pardoes in de basiself te droppen. En niet als middenvelder, maar als centrale verdediger.

Weiler beseft dat hij tegen Bayern extra zekerheid moet inbouwen. Dus denkt hij eraan om Sven Kums centraal achterin te posteren met Deschacht en Spajic aan zijn zijde. Chipciu (rechts) en Najar (links) komen dan op de flanken te spelen in wat je een drie- of vijfmansverdediging kan noemen. 

Dendoncker, Trebel en Hanni blijven staan centraal op het middenveld. Vooraan komt Stanciu wellicht in het elftal om in steun te spelen van diepe spits Teodorczyk.

Ivan Obradovic en Henry Onyekuru zijn door deze ingrepen de kinderen van de rekening. Zij verliezen hun plaats. Al zal Onyekuru zeker mogen invallen om later in de wedstrijd met zijn snelheid iets proberen te forceren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.