Hanni: "Heel de ploeg is opgewonden"

DINSDAG, 12 SEPTEMBER 2017, 10:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kapitein Sofiane Hanni kijkt samen met zijn troepen uit naar de wedstrijd van vanavond. Al beseft hij dat RSC Anderlecht boven zichzelf zal moeten uitstijgen om iets neer te zetten tegen Bayern Munchen. "Misschien is dit de ideale wedstrijd voor de ommekeer", doelde Hanni op zijn slechte seizoenstart.

"De kans om tegen een ploeg als Bayern München te spelen krijg je niet elk seizoen, dat beseffen we maar al te goed", zegt de kapitein, "Heel de groep kijkt er dan ook opgewonden naar uit. Maar we weten ook dat we boven onszelf zullen moeten uitstijgen om iets neer te zetten. Dat is ons vorig seizoen een paar gelukt in de Europa League, hopelijk vanavond opnieuw."

Hanni zelf heeft er een mindere seizoenstart opzitten, dat weet hij zelf ook: "Het is waar, ik ben al beter aan een seizoen begonnen dan dit. Misschien is dit wel het ideale moment om daar verandering in te brengen. Individueel blijf ik hard werken om terug op niveau te komen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.