Sels: "Tegen Celtic punten pakken"

WOENSDAG, 13 SEPTEMBER 2017, 05:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matz Sels stond gisteren in doel, nadat hij vrijdag aan de kant zat tegen Lokeren. De kans bestaat dat hij ook tegen Kortrijk opnieuw op de bank zit. De doelman wil daar niet veel over kwijt en blikt liever vooruit op de komend Champions League-matchen. "We moeten zien om tegen Celtic een Europa League-ticket te pakken."

"Wat kan ik zeggen", reageerde Sels op het feit dat hij vrijdag op de bank zat, "Voor zover ik weet kan de coach mij tot hiertoe weinig verwijten. Ook tegen Bayern heb ik geprobeerd om mijn werk te doen. Ik ben naar Anderlecht gekomen om te spelen. Ik heb niet echt een uitleg gekegen waarom ik tegen Lokeren op de bank zat. We zien wel hoe het nu verder verloopt."

"We wisten op voorhand dat we in München weinig konden rapen, ook tegen PSG zal dat het geval zijn. Je kan dat niet vergelijken, dat zijn twee topploegen die met heel andere budgetten spelen. Een stunt kan altijd, maar je moet realistisch blijven. We zullen het moeten doen tegen Celtic", aldus nog de doelman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.