Van Holsbeeck: "Wij staan unaniem achter Weiler"

WOENSDAG, 13 SEPTEMBER 2017, 12:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Radio 1 belde deze morgen met Herman Van Holsbeeck. De general manager bevestigde direct dat het bestuur unaniem achter René Weiler blijft staan, ondanks zijn soms rare keuzes. "Maar wij blijven unaniem achter de trainer en zijn keuzes staan", was Van Holsbeeck duidelijk. 

“Ik zal eerlijk zijn: sinds Weiler op Anderlecht aankwam heeft hij vanaf de eerste dag ongelofelijk veel kritiek gekregen, langs alle kanten", verdedigd Van Holsbeeck de coach, "Ja, je kan in discussie gaan over de positie van Kums, maar Kara was geblesseerd, het was dus kiezen om de schade te beperken achteraan. Weiler is de juiste man op de juiste plaats. Jullie kunnen hem nog zoveel fouten toewijzen als jullie willen, maar wij gaan door met Weiler.Wij steunen hem 100%."

En niet alleen Weiler krijgt steun ook Sven Kums: "Tuurlijk heeft Kums al betere periodes gekend. Maar nu zeker moeten we Sven steunen. We gaan hem zeker niet laten vallen en ook de coach niet", is Van Holsbeeck duidelijk.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.