"Weiler moet Kums terug vertrouwen geven"

WOENSDAG, 13 SEPTEMBER 2017, 15:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Paul Van Himst laat zo goed als geen enkele Europese verplaatsing van RSC Anderlecht, aan zich voorbijgaan. Ook tegen Bayern München was hij opnieuw op post en was dus ook getuige dat Kums na 10 minuten al mocht gaan douchen: "Weiler heeft Kums daar zeker geen dienst mee bewezen", reageert Van Himst op de ongewone positie van Kums. 

Stadion interviewde Van Himst op de luchthaven, alvorens terug af te reizen naar België. Het Anderlecht-icoon gaf meteen wat goede raad mee aan Weiler in verband met Kums. "Kums kampt momenteel met een gebrek aan vertrouwen. Weiler heeft hem dus zeker geen dienst bewezen met hem op een voor hem, ongewone positie te laten spelen. Het is nu aan de coach om Kums te helpen om er terug bovenop te komen. De coach moet met hem gaan praten en hem zou zijn vertrouwen teruggeven. Het is normaal dat Kums nu een beetje in de put zit na alles wat er is gebeurd. Het is aan Weiler om hem daar uit te helpen."

Zich uitspreken over de coach wou Van Himst niet: "Zolang de club achter de coach blijft staan, doe ik dat ook. Het is aan de club om na te gaan hoe het nu verder moet en hoe het met de spelers zit. Weiler heeft al bewezen dat hij ook goede beslissingen kan nemen. Maar ik weet ook niet hoe het er in de kleedkamer aan toe gaat."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.