Bestuur unaniem achter Weiler, spelers iets minder

DONDERDAG, 14 SEPTEMBER 2017, 09:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het lijkt er sterk op dat de hele zaak rond Sven Kums, twee kampen heeft doen ontstaan. Het ene, waaronder bestuur en trainer, geeft Sven Kums een veeg uit de pan voor zijn vroege rode kaart. Het andere neemt het vooral op voor Sven Kums en hekelt Weiler. Daar zitten ook spelers tussen, maar openlijk durven ze geen kritiek uiten. Het verleden heeft al bewezen dat Weiler geen kritiek duldt van zijn spelers, doe je dat wel, vlieg je onverbiddelijk naar de bank. 

Het Nieuwsblad pakt uit met drie citaten van spelers, die anoniem wel hun zegje willen doen. "We vielen steil achterover toen de coach Kums als centrale verdediger zette", geeft de ene toe. "Hij is niet te volgen in zijn ideeën", liet nog een andere speler vallen. "De trainer mag doen wat hij wil zonder dat iemand hem tegenhoudt, maar we boeken weinig vooruitgang", reageerde nog een derde speler.

Het lijkt er dus meer en meer op dat niet iedereen in de kleedkamer nog achter de Zwitser staat. Openlijk willen ze daar niet voor uitkomen, de coach deinst er immers niet voor terug om wie tegen hem ingaat, naar de tribune of de bank te verwijzen. Dat gegeven houden de meeste spelers in hun achterhoofd.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.