Twee opmerkelijke beelden uit Kortrijk-Anderlecht

ZATERDAG, 16 SEPTEMBER 2017, 20:34 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Een deel van de fans heeft zich tegen René Weiler gekeerd. Het Anderlechtse bestuur staat echter unaniem achter de coach, of zo klinkt het althans. De resultaten van Anderlecht en de reacties van de fans zorgen echter toch voor de nodige zenuwachtigheid. Dat blijkt uit twee opmerkelijke fases uit Kortrijk-Anderlecht.

Tijdens de eerste helft kwam voorzitter Roger Vanden Stock in beeld toen hij heftig reageerde. De anders zo stoïcijnse Vanden Stock reageerde naar verluidt op de anti-Weiler gezangen van (een deel van) de fans na de 0-1 voorsprong. De songs gingen echter de hele wedstrijd door waardoor de 'disconnect'  tussen fans en bestuur nog groter lijkt te worden.

Niet veel na de partij bracht Sporting Telenet ook manager Herman Van Holsbeeck in beeld. De manager leek in een heftige discussie verwikkeld met coach René Weiler en team manager Gunther Van Handenhoven. De coach leek zich met veel handgebaren te verdedigen tegenover een duidelijk ongelukkige manager. 

Of het over een gewone nabespreking ging, of dat er meer aan de hand is, is voorlopig onduidelijk. Studiogast en ex-coach Ariël Jacobs liet zich in ieder geval ontvallen dat een wedstrijdbespreking zo kort na de partij niet gebruikelijk is op Anderlecht.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.