"Nog nooit geweten dat een club goed voetbal vraagt"

ZATERDAG, 16 SEPTEMBER 2017, 21:38 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Na bijna anderhalf jaar aan de slag te zijn bij RSC Anderlecht, lijkt René Weiler toch nog altijd niet begrepen te hebben waar paars-wit voor staat. De coach geeft toe dat het geen goede wedstrijd was in het Guldensporenstadion, maar hij begrijpt de kritiek niet. Om er dan nog aan toe te voegen: "Nog nooit geweten dat men goed voetbal vraagt bij een club".

En dan weten dat goed voetbal altijd één van de paradepaardjes geweest is van paars-wit in het verleden. De kritiek blijft van verschillende kanten aangroeien op de coach, maar veel lijkt die zich daar niet van aan te trekken. "Nee, ik vind die kritiek niet leuk, maar dat maakt deel uit van het voetbal. Ik zal er blijkbaar moeten mee leren leven. Ik heb trouwens nog nooit gehoord dat met om goed voetbal vraagt bij een club."

"Nee ik ben niet tevreden, het was zelfs slecht. Maar ik focus mij nu op oplossingen zoeken en ja ik heb die, die heb ik altijd. Ik probeer mijn werk altijd zo goed mogelijk te doen", aldus nog de Zwitser.
 

anderlecht-online forum