Slechtste start in 19 jaar

MAANDAG, 18 SEPTEMBER 2017, 10:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE 9 op 21, dat is de trieste balans van RSC Anderlecht na zeven speeldagen, dat momenteel op een trieste negende plaats staat. De fans schreeuwen om verandering en het ontslag van René Weiler. Het bestuur hult zich in stilzwijgen na de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Woensdag staat zwarte beest Westerlo op het programma in het kader van de Beker van België. Zaterdag wacht Waasland-Beveren op de Freethiel.

Volgende week komt dan ook nog eens Celtic Glasgow op bezoek in het Astridpark voor de tweede speeldag in de Champions League, enkele dagen later is het Standard die afzakt naar het Constant Vanden Stock Stadion. Er komen dus twee zware weken aan, waar het weleens erop of eronder zou kunnen zijn voor René Weiler.
Ondertussen stijgt de spanning bij zowel de supporters als het bestuur. Roger Vanden Stock verloor er zelfs zijn kalmte bij en verweet zijn eigen aanhang van "sukkelaars" en blijft, tot op heden, achter zijn coach staan. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.