Van Biesbroeck: "Beslissing niet genomen voor supporters"

MAANDAG, 18 SEPTEMBER 2017, 14:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Niemand van het bestuur bij RSC Anderlecht wil reageren op het ontslag van René Weiler, buiten operationeel manager Jo Van Biesbroeck. "We hebben deze beslissing niet voor onze supporters genomen", benadrukte Van Biesbroeck. Ondertussen raakte bekend dat het de Zwitser zelf was die niet meer verder wou bij Anderlecht.

"Weiler heeft vorig jaar goede resultaten behaald en ons de titel bezorgd, het is dus moeilijk om hem nu te moeten laten gaan", zegt Van Biesbroeck, "Hoe en waarom, daar ga ik niet over uitwijden, we hebben samen alles bekeken en de juiste beslissing genomen. Deze beslissing was de juiste voor de club, ze is dus niet genomen voor de supporters of de pers. De spelers stonden ook nog steeds achter de coach."

Geen enkele speler wou commentaar geven toen ze het trainingscomplex te Neerpede verlieten. Sven Kums hield het raampje van zijn auto gesloten, bij Frank Boeckx kwam er enkel "geen commentaar."

Ook over de opvolging van Weiler wou Van Biesbroeck niets kwijt. Voorlopig neemt Frutos de honeurs waar, maar of dat zo zal blijven zal de toekomst moeten uitwijzen.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.