"Excuses zijn op zijn plaats"

DINSDAG, 19 SEPTEMBER 2017, 11:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het ontslag van René Weiler leidde eventjes de aandacht af van de uitval van Roger Vanden Stock richting supporters, vorige zaterdag na de wedstrijd. Vanden Stock vond het niet kunnen dat de eigen aanhang "Weiler buiten" riep toen paars-wit op voorsprong kwam en riep hen "sukkelaars" toe. De supporters zijn dit echter nog niet vergeten en vinden excuses op zijn plaats, al lijkt het er niet meteen op dat die gaan komen.

Eén van de voorzitters van de fanclubs, Joeri Philips, neemt het op voor de supporters.
"De supporters besteden elke maand heel veel geld aan hun club, dat moet het bestuur eens gaan beseffen. Ze hebben dan ook recht op hun mening. Het zijn meestal ook diezelfde supporters die elke verplaatsing maken, ook die naar Rusland of Azebeidzjan. Excuses van Vanden Stock zouden dus niet misplaatst zijn. Maar eerlijk gezegd verwachten we daar niet veel van."

Directeur communicatie David Steegen, reageerde kort op het voorval: "De reactie van de voorzitter was pure emotie. Niemand houdt zoveel van Anderlecht als Roger Vanden Stock. En bij liefde komen nu eenmaal emoties kijken. Het was zo niet bedoeld"



anderlecht-online forum