"Had dit niet zo snel verwacht"

DINSDAG, 19 SEPTEMBER 2017, 15:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolas Frutos heeft zijn eerste persconferentie met glans doorstaat. Er was heel wat pers afgezakt naar Neerpede om de Argentijn een eerste keer te horen als hooftrainer van RSC Anderlecht. En de fans, die heeft hij sowieso al achter hem staan. Al beseft de Argentijn dat zijn aanstelling maar tijdelijk is, is hij toch enorm gelukkig met de kans. 

"Ik verkondig al jaren dat het mij ambitie was om ooit trainer te worden bij Anderlecht, ik had alleen niet verwacht dat dat zo vlug al zou gebeuren. Ik had geen idee dat René Weiler wou stoppen, het was dan ook een echte verrassing dat hij de club verliet", begint Frutos zijn persconferentie.

"René heeft in zijn Anderlecht-periode geweldige resultaten behaald, zowel in België als Europa. We hebben als trainers altijd goed met elkaar kunnen samenwerken, ik zit hier dus met een dubbel gevoel. Ik wil dus ook niet zeggen dat ik de hier nu ga veranderen. Dat zou willen zeggen dat het werk van de laatste tijd niet geod was en dat is niet geval", is Frutos eerlijk. 

"Of ik iets wil veranderen? Dat woord wil ik niet in de mond nemen. Als ik dat wel zou doen, wil dat zeggen dat er slecht gewerkt is de laatste tijd en dat is niet het geval."

"Maar natuurlijk heeft elke coach zijn eigen stijl en idee. Het is nu vooral mijn taak om de ploeg klaar te stomen voor de bekerwedstrijd tegen Westerlo en de drie matchen daarna, tot aan de interlandbreak. Ik wil nu vooral winnen en hou zou geweldig zijn als dat ook met goed voetbal kan", aldus nog de Argentijn.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.