Sesa: "Weiler is helemaal niet zelf opgestapt"

WOENSDAG, 20 SEPTEMBER 2017, 19:34 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Het Zwitserse Blick sprak met David Sesa, de (ex-)assistent en vertrouweling van René Weiler. En Sesa kwam met opmerkelijk nieuws naar buiten. Volgens hem is Weiler helemaal niet zelf opgestapt, ook het verhaal van de aanval op hem en zijn vrouw zou verzonnen zijn. 

"Er deden heel wat wilde verhalen de ronde, verhalen waar niks van waar is. De ploeg zou niet meer achter Weiler staan, de aanval op hem en zijn vrouw, allemaal leugens", volgens Sesa.

Ook het feit dat hij zelf zou opgestapt zijn is een leugens volgens Sesa: "Waarom zou hij zelf opstappen, sportief had hij een fantastisch jaar achter de rug. Ik weet natuurlijk niet alle details maar de pers moet iets hebben om te brengen hé."

Sesa en Binggeli kwamen vorig jaar aan op RSC Anderlecht samen met Weiler. Dat de Zwitser nu weg is bij paars-wit zal echter geen invloed hebben op de assistenten: "Het is en blijft een spijtige zaak, maar wij hebben een contract met Anderlecht en zullen ons dus ook voor de ploeg blijven inzetten", aldus nog Sesa.anderlecht-online forum