Uitslagen Europese tegenstanders

MAANDAG, 25 SEPTEMBER 2017, 10:48 - Garrincha

ANDERE Woensdag staat er opnieuw Champions League-voetbal op het programma voor Anderlecht. Tegenstander Celtic Glasgow reist naar Brussel af met een 0-2-overwinning tegen stadsgenoot Rangers in de koffer. De twee andere clubs in Groep B speelden allebei gelijk.

Glasgow Rangers - Celtic 0-2

Celtic won The Old Firm op bezoek bij stadsgenoot Rangers met 0-2. Tom Rogic trapte Celtic kort na de rust op voorsprong. Een kwartier later verdubbelde Leigh Griffits de score. Bij Celtic maakte onze landgenoot Dedryck Boyata zijn eerste competitieminuten. Na een periode van blessureleed maakte hij afgelopen woensdag zijn wederoptreden. Tegen Rangers speelde hij de volledige partij.

Celtic speelde met:Gordon, Lustig, Simunovic, Boyata, Tierney, Brown, Armstrong, Rogic (65' McGregor), Roberts (71' Forrest), Sinclair, Griffiths (83' Dembele)

Montpellier - PSG 0-0

Op de zevende speeldag leed PSG zijn eerste punten verlies in de competitie. Op bezoek bij Montpellier en zonder de geblesseerde Neymar kon PSG niet scoren. De wedstrijd eindigde op 0-0. Ook Di Maria en Pastore ontbraken met een blessure.

PSG speelde met:Aréola, Meunier (70' Alves), Thiago Silva, Maquinhos, Berchiche, Motta (80' Lo Celso), Verratti, Rabiot, Mbappé, Cavani, Draxler (66' Lucas Leiva)

Bayern München - Wolfsburg 2-2

Tegen het Wolfsburg van de Belgen Koen Casteels en Divock Origi kwam Bayern 2-0 voor. Lewandowski opende iets voorbij het halfuur de score vanop de strafschopstip. Arjen Robben maakte net voor de rust het tweede doelpunt. Kort na de pauze viel de aansluitingstreffer en zeven minuten voor tijd slikte Bayern de gelijkmaker. De recordkampioen staat nu derde met dertien punten uit zes duels.

Bayern München speelde met:Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels Rafinha, Rudy, Vidal (63' Tolisso), Robben (85' Rodriguez), Müller, Ribéry (86' Coman), Lewandowski