"Vanhaezebrouck zocht nog geen contact met ons. Klasse"

DINSDAG, 26 SEPTEMBER 2017, 07:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck zit vandaag samen met het Gent-bestuur om over zijn toekomst te praten. De Buffalo's willen weten of hij denkt aan opstappen. Intussen laat Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck weten dat Vanhaezebrouck nog geen contact heeft gezocht met zijn club.

Vanhaezebrouck zit bij Gent in de hoek waar de klappen vallen en maakte na de nederlaag tegen Zulte Waregem een geslagen indruk. Voor drie maandlonen kan hij zijn ontslag geven bij Gent, een bedrag dat Anderlecht hem eenvoudig kan toeschuiven via tekengeld. Bij Gent leeft de vrees dat Mogi Bayat bezig is om de overgang naar Anderlecht te bewerkstelligen. Daarom wil het vandaag duidelijkheid van Vanhaezebrouck.

Bij Anderlecht hoorde men alvast nog niets van Vanhaezebrouck. "Veel trainers zouden via hun netwerk al geprobeerd hebben om bij ons binnen te raken, maar Vanhaezebrouck niet", zo vertelde Herman Van Holsbeeck gisterenavond in de talkshow Vista. "Vanhaezebrouck zocht nog geen toenadering tot ons, ook niet via zijn manager Bayat. Dat vind ik getuigen van klasse.''
 



anderlecht-online forum