Voorbeschouwing: Anderlecht - Celtic

WOENSDAG, 27 SEPTEMBER 2017, 12:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond moet het gebeuren voor Anderlecht. Van de zes poulewedstrijden in deze Champions League biedt de thuiswedstrijd tegen Celtic het meeste kans op puntengewin. Nicolas Frutos is gebrand om zich te bewijzen als coach, hopelijk staan zijn spelers even scherp.

Nicolas Frutos liet verstaan met zijn sterkte elftal te zullen starten en actief op zoek te zullen gaan naar kansen, doelpunten en de overwinning. Wellicht kiest hij voor een 4-3-3 met Chipciu en Appiah als rechts- en linksachter. Sowah verdwijnt hierdoor naar de bank. In het offensieve compartiment verwachten we Onyekuru, Stanciu en Hanni samen aan de aftrap.

Anderlecht kan straks opnieuw rekenen op Lukasz Teodorczyk. De spits ontbrak het voorbije weekend door een blessure, maar zal straks zijn plaats diep in de spits weer innemen. Hamdi Harbaoui verdwijnt naar de bank. Over Kara Mbodj wordt vandaag beslist. De Senegalees traint sinds maandag mee met de groep. De kans is groot dat hij op de bank zit of, wanneer Frutos zou kiezen voor een driemansdefensie, in de basis start. Ivan Obradovic en Andy Najar zijn out. Sven Kums is geschorst.

Aftrap: 20u45
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Gil Manzano (Spa)

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Sels, Chipciu, Spajic, Deschacht, Appiah, Dendoncker, Trebel, Hanni, Stanciu, Teodorczyk, Onyekuru
Invallers: Boeckx, Sowah, Josue, Kara, Gerkens, Bruno, Beric, Harbaoui

Geblesseerd: Najar, Obradovic
Geschorst: Kums (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : CELTIC : : :

Mogelijke opstelling: Gordon, Lustig, Boyata, Simunovic, Tierney, Brown, Ntcham, Roberts, Rogic, Sinclair, Griffiths
Invallers: De Vries, Gamboa, Ajer, Ralston, Bitton, Armstrong, Benyu, McGregor, Forrest, Dembélé, Hayes, Edouard

Geblesseerd: Eboué, Sviatchenko
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



anderlecht-online forum