Frutos: "Na Standard kunnen we praten"

DONDERDAG, 28 SEPTEMBER 2017, 15:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolas Frutos bestempelde de wedstrjd tegen Celtic als zijn kwartfinale. Eentje die hij dus verloren heeft. De stemmen voor Hein Vanhaezebrouck klinken alsmaar luider, maar daar wil Frutos nog niet aan denken. "Donderdag heeft ik training. Zondag is de belangrijke wedstrijd tegen Standard. Daarna kunnen we rond de tafel zitten."

"Het is niet evident voor de spelers met al die heisa die nu rondom de club hangt", neemt Frutos zijn spelers in bescherming, "We willen een filosofie van 15 maanden voetbal veranderen, en dat gaat niet altijd even vlot. In de Belgische competitie kun je die nog rechtzetten, maar op dit niveau wordt dat afgestraft."

"Ik voel me triest over het resultaat, maar trots over het werk dat we leveren. We proberen het niveau omhoog te trekken. Of ik gewoon assistent word als er straks een nieuwe coach komt? We zullen na de wedstrijd tegen Standard praten", aldus nog Frutos.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.