Tielemans: "Kums zal zijn goede vorm wel terugvinden"

DONDERDAG, 28 SEPTEMBER 2017, 20:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sven Kums werd de voorbije zomer binnengehaald als dé vervanger van Youri Tielemans. Voorlopig zit RSC Anderlecht in een neerwaartse spiraal en Kums daalt mee. Tielemans is ervan overtuigd dat dit niet zal blijven duren: "Sven zal zijn goede vorm wel terugvinden en dan is Anderlecht vertrokken", zegt Tielemans bij Eleven Sports.

Tielemans is het niet echt eens met de vergelijking die gemaakt wordt tussen hem en Kums. "Sven komt veel meer aan de bal en maakt liever het spel. Ik varieer liever en ben meer doelgerichter. Wij zijn twee verschillende spelers."

Kums worstelt momenteel met zijn niveau, iets dat niet zal blijven volgens Tielemans:  "Sven moet gewoon zijn draai nog vinden bij Anderlecht. Je mag ook niet vergeten dat hij bij Udinese een jaar pendelde tussen de bank en het veld. Zijn beste vorm komt wel terug en dan is Anderlecht vertrokken"
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.