Frutos blijft uiterst professioneel, maar zijn toekomst is onzeker

VRIJDAG, 29 SEPTEMBER 2017, 05:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De wedstrijd tegen Standatd wordt wellicht de afscheidsmatch van Nicolas Frutos als T1. Maar dat wil niet zeggen dat de Argentijn het hoofd laat hangen. Integendeel, hij blijft even gedreven en wil de topper tegen Standard tot in de puntjes voorbereiden. 

De spelers vinden het klasse van hun huidige ‘ad interim’ trainer dat hij zo professioneel blijft. Links en rechts valt er dan ook te horen dat de spelers zich extra willen inzetten tegen Standard, om zo Frutos een gepast afscheid als T1 te geven. 

Intussen rijzen er vragen over de toekomst van Frutos na de komst van Hein Vanhaezebrouck. Volgens Het Laatste Nieuws is het de bedoeling dat hij één van de hulpcoaches wordt, hebben de twee daar gisteren al over gesproken en zou Frutos dat zien zitten. Het Nieuwsblad schrijft dan weer dat er binnen de club personen zijn die twijfelen of twee sterke karakters als deze wel zo nauw kunnen samenwerken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.