"Vanhaezebrouck tekent na het weekend"

ZATERDAG, 30 SEPTEMBER 2017, 07:21 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS RSC Anderlecht speelt momenteel een welles nietes spelletje met de pers. Als de pers gewag maakt van een akkoord met Hein Vanhaezebrouck is paars-wit er als de kippen bij om dit tegen te spreken. Zoals gisteren het perscommuniqué dat Vanhaezebrouck nog wat tijd vraagt, is een gewoon een afleidingsmanoeuvre volgens Het Laatste Nieuws. Van Haezebrouck tekent wel degelijk na het weekend. 

Nicolas Frutos is open in zijn communicatie, zo zei hij gisteren op zijn persconferentie dat "Vanhaezebrouck een grote trainer is." De Argentijn gaf ook een kleine blik op zijn toekomst. "Ik zie mezelf niet direct werken voor een andere club nee. Anderlecht is de club van mijn hart, "mijn club", en dat zal altijd zo blijven. Anderlecht zit in mijn hart. Maar momenteel focus ik enkel op de wedstrijd van zondag", herpakte de Argentijn zich.

Hoe het na zondag verder moet met Frutos is nog een groot vraagteken. De kans is groot dat Karim Belhocine, huidig technisch directeur bij KV Kortijk, Vanhaezebrouck volgt naar paars-wit. Ook de naam van Bernd Thijs circuleert. Welke rol er dan weggelegd is voor Frutos is niet duidelijk: "Ik heb alleszins nog niet met Hein gesproken", was hij eerlijk.

De focus wordt nu vooral gelegd op de wedstrijd van morgen. In de wandelgangen hoort men dat de spelers zich nog eens extra willen inzetten om Frutos een mooi afscheid te gunnen.

Maandag ligt er een contract klaar voor drie seizoenen voor Vanhaezebrouck. De onderhandelingen met de toekomstige coach, Herman Van Holsbeeck en Mogi Bayat zijn immers volledig afgerond.
 anderlecht-online forum