Vanhaezebrouck wil drie coaches in staf

MAANDAG, 2 OKTOBER 2017, 07:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hein Vanhaezebrouck weet wie hij wil meebrengen naar Anderlecht als zijn assistenten. Yves Vanderhaeghe moet zijn T2 worden en Karim Belhocine zijn T3. Ook fysical coach Gino Caen van Oostende wil hij in zijn staf.

Vanderhaeghe weigerde onlangs een aanbod van Roeselare om hoofdtrainer te worden en volgens Het Nieuwsblad valt zijn naam al eens in Standard en Genk dezer dagen. Toch zou hij het zien zitten om weer assistent te worden onder Vanhaezebrouck. Het is een mooie kans om zich in te werken in 'zijn' Anderlecht.

Belhocine is een man van het veldwerk. Na zijn geen al te succesvolle passage als hoofdcoach vorig seizoen is hij nu technisch directeur bij Kortrijk. Weggepromoveerd, heet dat in zijn geval. Volgens Het Laatste Nieuws gaan de gesprekken met zowel Vanderhaeghe als Belhocine de goede kant op.

Het Nieuwsblad weet dat Vanhaezebrouck ook Caen wil aantrekken. De 51-jarige fysical coach ligt nog onder contract bij Oostende, maar men erg lovend is over zijn werk. Als doelmannentrainer blijft Max de Jong gewoon aan boord.



anderlecht-online forum