Vanhaezebrouck tekende vrijdag al

DINSDAG, 3 OKTOBER 2017, 07:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hein Vanhaezebrouck vertoefde gisteren van 17 tot 21 uur in Neerpede om te spreken met Herman Van Holsbeeck. Niet over zijn contract, zo beweert Het Laatste Nieuws, want dat zou vrijdag al getekend zijn.

In de loop van vandaag zal Anderlecht Vanhaezebrouck voorstellen als zijn nieuwe coach. Waarom nu pas als het contract vrijdag al getekend was? Het Laatste Nieuws ziet twee redenen. Ten eerste wilde het Anderlecht-bestuur Nicolas Frutos de topper tegen Standard in alle sereniteit laten voorbereiden. De tweede reden is een juridische. Frutos kreeg een mandaag voor vier duels. Als voor het vierde duel al zou bekend raken dat er een andere coach komt, zou dit problemen kunnen geven indien Frutos de club verlaat en er een juridisch steekspel mee gepaard gaat.

Morgen zal Vanhaezebrouck zijn eerste training leiden. Veel volk zal er niet zijn, want heel wat spelers zijn weg voor interlands.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.