Van Holsbeeck: "De juiste man op de juiste plaats"

DINSDAG, 3 OKTOBER 2017, 19:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een opgetogen general manager Herman Van Holsbeeck, die de persconferentie opende. RSC Anderlecht droomde al langer van Hein Vanhaezebrouck als coach, alleen waren de omstandigheden niet altijd ideaal. Deze keer vielen alle stukjes wel op hun plaats. "We zijn gelukkig en fier om Vanhaezebrouck te kunnen voorstellen", aldus Van Holsbeeck. 

"Ik herinner mij een wedstrijd in de Ghelamco Arena, de wedstrijd eindigde toen op 2-2. Het was de eerste keer dat ik een ploeg zo heb zien domineren tegen RSC Anderlecht. Toen heb ik tegen de voorzitter gezegd: 'Als we ooit de kans krijgen is dat een trainer voor paars-wit", is de general manager eerlijk.

"We zijn als bestuur gelukkig en fier dat we onze nieuwe trainer Hein Vanhaezebrouck kunnen voorstellen. Ik moet eerlijk bekennen dat we de laatste jaren met bewondering en afgunst gekeken naar het voetbal van zijn ex-club. Nu hebben we eindelijk de juiste man op de juiste plaats", voegde de general manager er nog aan toe.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.