Spelers present op Brussels Celibrity Marathon

WOENSDAG, 11 OKTOBER 2017, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Liefdadigheidsorganisatie La Tête hors de l’Eau organiseert zaterdag de Brussels Celibrity Marathon. Een delegatie van Anderlecht zal met een dertigtal personen aanwezig zijn. Onder meer spelers Sofiane Hanni, Adrien Trebel en Dennis Appiah tekenen present.

La Tête hors de l’Eau is een vzw die zich inzet om kinderen met een handicap aan de ledematen een toekomstperspectief te bieden door de financiering van protheses,  reconstructieve chirurgie en tal van andere diensten. In de David Lloyd Club in Brussel (Lorrainedreef 41) organiseert het zaterdag een aflossingsmarathon op twintig loopbanden. Iedereen is welkom om de teams aan te moedigen.

Het evenement begint om 12.30 uur met een welkomstdrink en signeersessie met de aanwezige bekende sporters. U kan ook met hen op de foto. Naast de aflossingswedstrijd zijn er heel wat sportdemonstraties voorzien met tal van bekende atleten: tennis, voetbal, hockey, pingpong, boogschieten, ... Er is ook kinderanimatie.

Alle info vindt u op de website van La Tête hors de l'Eau.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.