"Ik wil morgen winnen"

DONDERDAG, 12 OKTOBER 2017, 14:21 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Morgen is het de eerste competitiewedstrijd voor Hein Vanhaezebrouck als trainer van RSC Anderlecht. Alle internationals zijn pas sinds woensdag of gisteren terug, veel trainen hebben ze nog niet gedaan onder de nieuwe T1. "Maar ik ga hier niet over klagen. Het feit dat er veel jongens voor hun respectieve landen spelen, wil zeggen dat je als club over goeie spelers beschikt", aldus de coach.

Gaan winnen in Mechelen is geen gemakkelijke opdracht, dat beseft ook de coach: "Voor mij is nu het belangrijkste winnen. Als dat met goed voetbal is, zo veel te beter, maar winnen in Mechelen is sowieso al een serieuze uitdaging."

"Het zal dus moeilijk worden, maar met het respect voor de thuisploeg gaan we toch proberen te winnen. Ik ben benieuwd hoe mijn spelers zich in deze omstandigheden zullen presenteren. Ze moeten hun verantwoordelijkheid nemen en hun kwaliteiten tonen. Ik heb op training al veel goeie dingen gezien, dat moet nu ook blijken in de wedstrijd", besluit Vanhaezebrouck.Bron: sporza.beanderlecht-online forum