Welke elf spelers kiest Vanhaezebrouck?

VRIJDAG, 13 OKTOBER 2017, 07:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het is vol spanning uitkijken welke elf spelers Hein Vanhaezebrouck straks aan de aftrap brengt. Wat vast staat, is dat de coach kiest voor het 3-5-2-systeem waarvoor hij gekend staat. Over de namen die dit straks invullen, verschillen de kranten van mening.

Over de doelman zaaide Vanhaezebrouck tijdens zijn persbabbel gisteren wat twijfel. "Ik heb mijn idee, maar jullie zullen morgen wel zien", zo klonk het. Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws gaan er allebei vanuit dat Frank Boeckx de voorkeur krijgt op Matz Sels.

Ook over de positie van Leander Dendoncker is er eensgezindheid. Door de blessure van Spajic en de ziekte van Josué zal die centraal achterin staan. Naast hem komen Kara Mbodj en Olivier Deschacht.

In de driehoek op het middenveld staan logischerwijs Adrien Trebel en Sven Kums. Over de derde man, verschillen de kranten van mening. Het Laatste Nieuws verwacht Pieter Gerkens, terwijl Het Nieuwsblad Sofiane Hanni op het middenveld ziet.

Het Laatste Nieuws verwacht Hanni als tweede spits aan de aftrap in steun van Lukasz Teodorczyk. Het Nieuwsblad gaat voor een voorhoede met Henry Onyekuru en Hamdi Harbaoui. Vanhaezebrouck was gisteren erg lovend over de Tunesiër. "Eén van de beste spitsen in de box die er in België rondlopen", zo zei hij. Over Teodorczyk sprak hij toen niet.

Tot slot zijn er nog de flanken. Ook hier posteren de kranten andere namen. Het Laatste Nieuws gaat voor Onyekuru en Dennis Appiah terwijl Het Nieuwsblad verwacht dat Ivan Obradovic en Alexandru Chipciu aan de aftrap komen.

We weten het straks ...



anderlecht-online forum