PSG op volle sterkte naar België

DINSDAG, 17 OKTOBER 2017, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Met een selectie van 21 spelers komt PSG vandaag naar Brussel voor de Champions League-wedstrijd van morgen tegen Anderlecht. Ook de spelers die dit weekend niet speelden wegens kleine blessures, zijn erbij.

Edinson Cavani, Marco Verratti, Thiago Motta, Thiago Silva en Layvin Kurzawa speelden het voorbije weekend niet tegen Dijon. De kans is echter groot dat ze allemaal inzetbaar zijn morgen.

PSG reist in ware sterrenstijl naar Brussel. Met een privé-vliegtuig gaat het van Parijs naar Zaventem. Daar rijdt een bus het tarmac op om de spelers aan het vliegtuig op te halen. Met een politie-escorte, en mogelijk zelfs een helikopter, gaat het vervolgens naar The Hotel. In dat hotel in hartje Brussel zal PSG verblijven. Dat is niet het sjiekste hotel, maar wel één dat gemakkelijk te beveiligen is. Barack Obama en Melania Trump logeerden er ook bij hun bezoek aan Brussel. PSG brengt ook zelf een aantal security-agenten mee.

Selectie PSG: Areola, Trapp, Berchiche, Dani Alves, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Thiago Silva, Meunier, Nkunku, Pastore, Rabiot, Thiago Motta, Lo Celso, Verratti, Lucas Moura, Mbappé, Neymar, Di Maria, Draxler, Cavani



anderlecht-online forum