"De ploeg kan alle steun gebruiken"

WOENSDAG, 18 OKTOBER 2017, 08:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Enkele supportersclubs roepen op om de uitwedstrijd naar Paris Saint-Germain te boycotten voor de strenge veiligheidsnormen die genomen zijn. RSC Anderlecht reageert bedroefd op het nieuws en benadrukt dat het er alles aan gedaan heeft om de verplaatsing zo comfortabel mogelijk te maken. Het hoopt ondanks alles op de steun van de supporters te mogen rekenen. 

De club geeft op zijn officiël website meer uitleg: 
"De club is enkele weken geleden, samen met de Belgische autoriteiten, tot tweemaal toe gaan pleiten om méér tickets te verkrijgen en heeft na twee intense vergaderingen met de Franse overheidsdiensten – als enige bevoegd voor het toekennen van tickets aan de RSCA-supporters – het aantal kunnen verhogen (925 plaatsen in plaats van de oorspronkelijke 700).Dat RSC Anderlecht minder tickets krijgt dan andere buitenlandse clubs, is te wijten aan verschillende incidenten die de voorbije jaren in het buitenland plaatsvonden door een minderheid aan meegereisde fans (rellen in Mainz, vuurwerk in de Allianz Arena …).De PSG-fans moeten morgen overigens in exact dezelfde omstandigheden – combiregeling en geen stadsbezoek –  naar Brussel afreizen om hun club te steunen."

 


 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.