Vanhaezebrouck: "Spijtig resultaat"

MAANDAG, 23 OKTOBER 2017, 07:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht kon gisteren thuis niet winnen van KRC Genk. Het eerste verlies onder Hein Vanhaezebrouck. De coach benadrukte na de wedstrijd dat hij toch wel goede dingen had gezien en legt de focus nu bij volgende woensdag. Dan speelt paars-wit thuis tegen Zulte-Waregem.

Vanhaezebrouck zag na de eerste helft niet echt een verdiende winnaar: "Het was een moeilijke partij met twee ploegen die elkaar vrij goed in evenwicht hielden. Er was ook niet echt een ploeg die overwicht had, zeker niet in de eerste helft. In de tweede helft vergaten we onze kansen af te maken. Wie hier op voorsprong kwam, had veel kans om te winnen."

"Na die schitterende kans in de tweede helft, scoort Genk aan de overkant. Het mankeerde ons nadien aan kwaliteit om de achtervolging in te zetten. Zeven minuten voor tijd krijgen we nog een mooie kans op 2 meter, onbegrijpelijk dat die er niet in gaat", gaat de T1 verder.

"Ik heb nog altijd goede dingen gezien, maar het is natuurlijk een spijtig resultaat. We hoopten toch om die goede reeks voort te zetten. We moeten dit nu heel snel verteren en de focus leggen op de volgende wedstrijd.''
 



anderlecht-online forum