Dendoncker: "Geld is niet alles"

WOENSDAG, 25 OKTOBER 2017, 21:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er was de voorbije zomermercato heel wat te doen rond een eventuele transfer van Leander Dendoncker. Op gegeven moment zei Roger Vanden Stock zelf in de pers: "Geld vervuilt alles, zelfs een jongen als Dendoncker." Een uitspraak die hard is aangekomen bij Dendoncker, die momenteel geen nieuw contract wil tekenen bij RSC Anderlecht.

Dendoncker bleef uiteindelijk bij paars-wit. Herman Van Holsbeeck opperde toen om met de speler rond de tafel te gaan zitten om een nieuw contract te bespreken en afspraken te maken voor een eventuele transfer volgende zomer. Ondertussen is dat gesprek er al geweest maar een nieuw contract is er nog niet getekend.

"Ik heb gezegd dat ik niet het signaal wil geven dat ik enkel en alleen achter het geld zit", legt Dendoncker uit, "Daarom wil ik momenteel nog geen nieuw contract tekenen. We hebben daar ook niet echt over doorgepraat, wel over de huidige situatie toen. Ik moet nu eerst weer bewijzen aan Herman Van Holsbeeck dat ik er mentaal klaar voor ben en opnieuw op niveau spelen. We zijn samen tot het besluit gekomen om het allemaal wat tijd te geven.''
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.