Emery: "We gaan Anderlecht niet onderschatten"

MAANDAG, 30 OKTOBER 2017, 18:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op dit moment geeft Hein Vanhaezebrouck zijn persconferentie in het Parc des Princes. Eerder op de namiddag was het aan Unai Emery, coach van Paris Saint-Germain. En het is duidelijk, PSG gaat vol voor de winst en gaat zich niet laten verrassen door RSC Anderlecht. 

"Tijdens het vorige treffen met RSC Anderlecht zijn ze hier 1-1 komen gelijkspelen, ik ga ze dus nu ook niet onderschatten. Zeker net met de heenwedstrijd in gedachten. Ondanks hun vroege achterstand hebben ze ons toch een paar keer in de problemen gebracht", zegt Emery, "Het is belangrijk dat we onze concentratie niet verliezen. Als we op ons best spelen, winnen we wellicht wel. Maar we zullen het wel moeten tonen.” 

"Als we winnen tegen Anderlecht, blijven we eerste in de groep en dat is ook ons doel en onze ambitie", aldus nog Emery.

Kylian Mbappé krijgt rust en start morgen op de bank.

Selectie PSG: Areola, Trapp – Berchiche, Dani Alves, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Meunier, Thiago Silva – Di Maria, Draxler, Lo Celso, Pastore, Rabiot, Verratti – Cavani, Mbappé, Neymar





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.