Vanhaezebrouck: "De uitdaging is om zelf te scoren"

DINSDAG, 21 NOVEMBER 2017, 18:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck wil de handdoek nog niet in de ring gooien in de Champions League-campagne, ondanks de nul punten. Hij rekent op zijn ploeg om efficiënt voor de dag te komen, want dat zal nodig zijn tegen de Duitsers. De coach is vastbesloten om nog iets te tonen in de laatste thuismatch van de Champions League.

"Het komt erop aan om tegen Bayern efficiënter te zijn, dat zal de uitslag van de wedstrijd bepalen", zegt de coach, "Die efficiëntie moeten we ook langer dan één helft volhouden. We spelen thuis, dus we willen ons laten zien. Het is onze laatste kans om nog iets te doen in Europa."

Bayern gaat nog volop voor de groepswinst, Vanhaezebrouck gaat de Duitsers dus ook niet onderschatten en dat zal omgekeerd ook niet het geval zijn: "Ze zullen er alles aan doen om de groepswinst binnen te halen, ze zullen dus met hun beste elftal voor de dag komen. Duitsers onderschatten niemand. De uitdaging voor ons is zelf scoren. Iedereen moet zijn taak uitvoeren want bij Bayern kan het gevaar van alle kanten komen.''



anderlecht-online forum