"Geeft goed gevoel voor wedstrijden die volgen"

WOENSDAG, 6 DECEMBER 2017, 12:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Door zich vol overgave naar de voorzet van Dennis Appiah te gooien, lag Pieter Gerkens aan de basis van het own-doelpunt van Celtic. "Maar we staan hier met gemengde gevoelens", sprak de Limburger na de wedstrijd.

"Tegen een sterke tegenstander speelden we een degelijke match, maar buiten de winst levert ons dit weinig op", zo zegt Gerkens, die baalde dat de grote kans van Kums niet tegen de netten ging. "Dan weet je dat het moeilijk wordt. Als je met drie doelpunten verschil moet winnen, dan moet iedere kans erin."

Ondanks de uitschakeling keert Gerkens met opgeheven hoofd terug naar België. "Onze eerste helft was heel goed. Met het hele team zetten we de tegenstander onder druk en dan is het moeilijk voor hem. We kunnen eer halen uit deze wedstrijd. Het moet ons ook een goed gevoel geven in de aanloop naar onze volgende competitiewedstrijden.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.