Van Holsbeeck: "Deze kern heeft niet veel versterking nodig"

WOENSDAG, 6 DECEMBER 2017, 21:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nog een kleine maand en het transfergeweld barst weer los. Wat mogen we van Anderlecht verwachten in de maand januari? "Deze groep heeft niet veel extra nodig, maar als we een speler halen in januari, dan moet het er 'boenk' op zijn", zegt manager Herman Van Holsbeeck.

"Als je onze ploeg de laatste weken bekijkt, is het gewoon een kwestie van vertrouwen bij een aantal spelers en dan vooral in het aanvallende compartiment en meer bepaald bij de spitsen. We creëren voldoende kansen, maar hebben moeite om het af te maken", zo analyseert de Anderlecht-manager voor de microfoon van VTM.

"In de maand januari zullen we in eer en geweten bekijken bekijken wat er kan gebeuren. Deze groep heeft niet veel extra nodig, maar als we een speler halen in januari, dan moet het er 'boenk' op zijn. Dan zal Anderlecht gewapend zijn om te strijden voor een 35e landstitel.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.